Så nære pallen - men Team Norge sikret gjev pris i Bocuse d'Or 2025 Team Norge, med Håvard Werkland i spissen, plukket opp en solid fjerdeplass og vant for beste tallerkenrett under Bocuse d’Or 2025 i Lyon.
Klar for Bocuse d'Or 2025 Når verdensmesterskapet i kokkekunst går av stabelen i Lyon, er Norge representert av Håvard Werkland og hans toppede lag.
Norsk storsatsing mot Bocuse d’Or 2025: – Målet er en ny medalje Norge er mestvinnende nasjon i den prestisjefylte konkurransen, og Håvard Werkland sikter høyt i Bocuse d’Or 2025.
Verdens tøffeste kokkekonkurranse i gang i Trondheim Europas beste kokker kniver om å bli aller best, foran et fullsatt Trondheim Spektrum.
Rein og akevitt på Bocuse d’Or-menyen – Det er perfekt med rein og akevitt som de siste obligatoriske råvarene, sier Norges kandidat.